طراحی و اجرای سیستم تهویه و
گردش هوا در داخل سیلوهای نگهداری جو و مالت در جهت بهینه سازی میزان رطوبت و دمای
سیلوها در راستای افزایش راندمان
مهندسی شیمی – مهندسی مکانیک – صنایع غذایی – مهندسی هوافضا
مهندس شهاب شلتوکی - سرپرست تحقیق و توسعه شرکت (کارشناسی ارشد صنایع غذایی)
شرکت بهنوش ایران اولین و بزرگترین تولیدکننده ماءالشعیر
در ایران است. این شرکت در سال 1345با نام «مالتای ایران» تأسیس شد و تنها کارخانهای بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تغییر محصول
آبجوی خود به غیرالکلی و تغییر نام به «بهنوش ایران» تا سالهای متمادی بدون رقیب در این عرصه فعالیت کرد و
با تولیدات متنوع خود، تحولی بزرگ در صنعت نوشیدنی ایجاد کرد.
بهنوش با فرآوری طبیعی مالت، عدم استفاده از مواد
نگهدارنده و تجهیز آزمایشگاههای پیشرفته کنترل کیفی و تحقیقاتی توانسته است
بالاترین استانداردهای ملی و بینالمللی را دریافت کند ISO9001:2015، ISO22000:2005، ISO14001:2015، HACCP، FDA، نشانHALAL و … بخشی از استانداردهای دریافت شده است.