تشخیص وجود ناخالصی (ادرار گاو) در شیر خام

شرکت مجری : لبنیات پاک - تهران

AA79DD28-6064-41F6-9DB3-7B77BAFF5CEE Created with sketchtool.

شیر خامی که از گاوداری ها به کارخانه لبنیاتی فرستاده می‌شود ممکن است دارای مواد ناخالصی باشد که تشخیص سریع آنها یکی از چالش‌های بزرگ صنعت است. یکی از این ناخالصی‌‌ها ادرار گاو است که وجودش در شیر به عنوان یک تقلب محسوب می‌شود. کارخانه های لبنی به دنبال یافتن روشی سریع و با هزینه بسیار پایین برای تشخیص سریع ادرار گاو در شیر هستند. روش پیشنهادی باید تشخیص را در کمتر از 15 دقیقه با دقت و صحت بالا انجام داده به علاوه از روش‌های وقت گیر و گران همچون کروماتوگرافی برای تشخیص نمی‌توان استفاده نمود.

شیمی – بیوشیمی – مهندسی شیمی – زیست شناسی – بهداشت - صنایع غذایی - میکروبیولوژی

مهندس نازنین بهروز - کارشناس ارشد توسعه فناوری و نوآوری هلدینگ صنایع غذایی سینا (کارشناسی‌ارشد شیمی تجزیه)

گروه لبنیات پاک با بیش از 60 سال سابقه تولید فراورده‌های لبنی، جزو اولین و پرسابقه ترین شرکت‌های فعال در تولید محصولات لبنی در کشور می‌باشد. این شرکت با تولید انواع شیر، پنیر، ماست، کره، خامه، بستنی و ... بخشی از نیاز روزانه‌ی کشور را تولید و تامین می‌نماید. با نام‌گذاری سال 1399به نام «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری و به دنبال آن نام گذاری سال 1400 به نام سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها»، نیاز به بستر سازی‌ها و تغییرات اساسی در این مجموعه بیش از پیش احساس می‌شد. لذا شرکت لبنیات پاک با بهرمندی از تجارب سازنده‌ی مدیران و متخصصین دلسوز خود در ادوار گذشته، از دی‌ماه 1399 قدم در مسیری تازه نهاد. این شرکت با بهره‌مندی از قابلیت‌های موجود در مجموعه خود و همچنین با جذب متخصصین جوان، دلسوز و پرتلاش، نوسازی، افزایش ظرفیت و تنوع بخشی تولید، کاهش هزینه‌های سربار و ارتقاء کیفیت محصولات خود را آغاز نمود و با گذشت حدود شش ماه از آغاز بکار تیم مدیریتی جوان، این مجموعه موفق به انجام بیش از 120پروژه و برنامه سازنده در راستای بهبود شرایط تولید، ارتقاء کیفیت و رضایتمندی مصرف‌کننده و همچنین تامین امکانات رفاهی نیروهای خود شد.